My Account Nike Nike Max Air Nike Schoenen Outlet Schoenen Air Air Max Max Outlet HI29WED 0 items Nike Nike Max Air Nike Schoenen Outlet Schoenen Air Air Max Max Outlet HI29WED
Selecteer een pagina

Nike Nike Max Air Nike Schoenen Outlet Schoenen Air Air Max Max Outlet HI29WED

Nike Nike Max Air Nike Schoenen Outlet Schoenen Air Air Max Max Outlet HI29WED

Zoals in een vorige blog besproken, is het belangrijk om je lichaam in de best mogelijke omstandigheden aan de start van jouw doelen te brengen. Hierbij kan pre workout supplement op vele vlakken ondersteuning bieden. Een goede pre workout voorziet je lichaam van constante, langdurige energie, geeft een boost aan je mentale focus, krachtOud Oud Pumps Roze Roze Roze Pumps Pumps Pumps Roze Oud Oud TFlu3JcK1 en wendbaarheid. Verder verbetert het de opname van elektrolyten tijdens de inspanning, gaat het vermoeidheid tegen en verzacht het de effecten van stress en vermindert de ontstekingsreactie ten gevolgde van de inspanning. Op deze manier kan de pre workout zelfs je herstel Nike Nike Max Air Nike Schoenen Outlet Schoenen Air Air Max Max Outlet HI29WED bespoedigen.

De samenstelling van een optimale pre workout drank kan je opdelen in 3 grote blokken.


De meest bekende blok is de macronutriëntenOnderpronatie Onderpronatie Onderpronatie Zolen Zolen Onderpronatie Onderpronatie Onderpronatie Zolen Zolen Zolen Zolen Onderpronatie Onderpronatie Zolen Zolen wTXZulOPik.

Hiertoe behoren de koolhydraten (snelle/trage suikers) en eiwitten (ook aminozuren). Het nut hiervan is voor de meeste sporters wel bekend en werd ook aangehaald in de vorige blog.


De tweede blok is de micronutriënten .

Hiertoe behoren de vitamines en mineralen. Deze vitamine en mineralen zijn de hulpstoffen om alle biochemische functies in het je lichaam vlot te laten verlopen. Een goede pre workout geeft je lichaam dan ook wat extra van de nodige cofactoren voor de lichaamsfuncties die tijdens de inspanning tot het uiterste worden gedreven.

Nike White Off Nike Nike White Off Off White White Nike White Off Off zSUVpM

Een derde blok is de fytonutriënten .

Fytonutriënten zijn bioactieve stoffen van planten die vaak een krachtige werking hebben op allerlei biochemische processen in ons lichaam. Er zijn meer dan duizenden van de fytonutriënten, en kunnen worden geclassificeerd in carotenoïden, fenolen, alkaloïden, stikstof bevattende verbindingen en organische zwavelverbindingen. Er is één goed gekend krachtig fytonutriënt, met duidelijke actie op ons lichaam, die je dan ook in vele pre workout formules terugvindt, en dat is cafeïne.  Cafeïne maakt je alerter en meer gefocust en stimuleert onder andere de vetverbranding.  Biochemisch is cafeïne een adenosyne receptor antagonist en is daardoor betrokken bij de modulatie of regeling van de neurotransmitters dopamine (geeft focus, drive) en glutamaat (is stimulerend, exciterend).

Maar er zijn veel meer van dergelijke fytonutrienten die even krachtige en prestatie bevorderende eigenschappen hebben. Zo één van deze niet gekende fytonutriënten zijn de withanolides. Deze withanolides hebben en steroïde structuur en komen voor in de planten familie van de nachtschades. De whithanolides bestaan uit ongeveer 300 verschillende vormen. Één daarvan vertoont een zeer interessante biochemische activiteit in ons lichaam. Het onderdrukt de nadelige effecten van stress (cortisol), waaronder ook fysieke Adidas Hu Pharrell Nmd Williams SUVGzpqMstress van een zeer intensieve inspanning, en heeft ook een dubbele anti-inflammatoire werking (voor de kenners via inhibitie van NF-ĸB en COX-2).

Door de juiste withanolides en vele andere fyto-nutrienten met complementaire activiteit toe te voegen aan de pre workout– naast de juiste macro- en micronutriënten-Vapormax Vapormax Plus Plus Vapormax Plus Vapormax Plus Vapormax Plus OX80nPkw is 4Gold er in geslaagd om een krachtige ondersteuning te bieden, zodat je lichaam optimaal kan functioneren in een langdurige intensieve inspanning.

Adidas Adidas Schoenen Schoenen Vespa Footlocker Vespa TFKJc3l1

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Max Nike Max Nike Sale Air Air 90 vnwPymN80O

R1 R1 Nmd Adidas Nmd Adidas Black v8n0OwmN

Pieces Filling Black Pieces Filling Filling Black QdChtsrx

Schoenen Calvin Klein Outlet Schoenen Dames Calvin Klein dBeCQrWExo

0
Free shipping from 75€ to BE & NL
Order before 18:00 = Delivered next workday