Kosten en prijzen 2018

Wat zijn de kosten van een spijlenhekwerk?
De kosten van een spijlenhekwerk hangen voornamelijk af van de afmetingen van het terrein wat ermee afgezet dient te worden. Je kunt je voorstellen dat een terrein afzetten van enkele vierkante kilometers veel meer hekwerkdelen nodig heeft dan slechts enkele honderden vierkante meters. Een andere factor die een groot deel van de kosten bepaald is de gewenste hoogte van het hek en of hier extra beveiligingstoepassingen op aangebracht moeten worden zoals scherpe punten op de bovenkant om klimmen tegen te gaan. Hierdoor worden de fabricatie en materiaalkosten sterk beïnvloed. Een iets minder grote factor in de kosten is of het hekwerk met een coating moet worden afgewerkt, deze investering kan echter na verloop van tijd weer worden terugverdiend door het gebrek aan onderhoud wat een spijlenhekwerk dat gecoat is nodig heeft.

Product Prijs verzinkt Prijs gecoat
Montage €85 euro per uur €85 euro per uur
Spijlenhekwerk 100 x 100 cm €35 euro tot €65 euro €50 euro tot €85 euro

Wat bepaald de uiteindelijke kosten?

Voor de aanschaf van het fysieke spijlenhekwerk bepalen voornamelijk de afmetingen van het terrein de uiteindelijke kosten, maar ook de montage is een groot percentage van de kosten. Hierin is voor jou als koper ook het meeste verschil in de eindkosten te behalen. Doordat er een groot aantal aanbieders is heb je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven een offerte op te vragen voor de complete klus; hekwerk plus montage. Nu zijn de kosten natuurlijk niet altijd de grootste factor die je beslissing moet beïnvloeden en het uiteindelijke doel dat deze gaat vervullen.

Daarom moet je op zoek gaan naar de beste prijs/kwaliteit verhouding om met een optimaal eindresultaat te eindigen. Bedenk altijd dat de aanschaf van een spijlenhekwerk in de eerste plaats om de veiligheid te doen is en dat het een investering is die jarenlang mee zal gaan. Voor deskundig advies kun je het beste in contact komen met aanbieders en offertes vragen.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Spijlenhekwerk
> Garantieregeling
> Spijlenhekwerk kopen
> Materiaal
> Mogelijkheden
> Hekwerk offertes

Spijlenhekwerk kopen

Wil je spijlenhekwerk aanschaffen? Kom dan vrijblijvend in contact met leveranciers om het aanbod te vergelijken en de mogelijkheden te bespreken.Spijlenhekwerk kosten en informatie
> Spijlenhekwerk
> Garantieregeling
> Spijlenhekwerk kopen
> Kosten en prijzen
> Materiaal
> Mogelijkheden
> Offertes vergelijken
© 2014-2019 Spijlenhekwerk-Kopen.nl. Alle rechten voorbehouden | Spijlenhekwerk kopen | Aanmelden leveranciers